odottelevan aika on pitkä


No niin. Se on se hiton runoklöntti tullut survottua nyt sitten yhdeksälle eri kustantajalle. Mitäs jakavat osoitteitaan intterwebissä. Se, minkä tässä nyt sitten tuli tajunneeksi kaiken säädön ja lähettämisen jälkeen, että se varsinainen odotus sitten vasta alkaa. Tosin osa runoista on muodossa tai toisessa saanut odottaa julkistustaan jo muutenkin. Ei kai se puoli vuotta lisää enää pahaa tee, vai ?

Joka tapauksessa tuo odotusaikahan kannattaa käyttää hyväkseen ja jatkaa tekstin tuottamista ja lähettelemistä eteenpäin. Näin ainakin välttyy odottamasta mitään tekemättömänä. Lisäksi sen jälkeen, kun ensimmäinen vastaus on tullut, niihin seuraavaksi lähetettyihin paketteihin saatu vastaus tuskin kestää niin pitkään

Mitä otsikkoon tulee, niin kerrottakoon tässä se, että olen viime vuosina mieltynyt hyvin pitkälti käyttämään sanojen kanssa, ihan vain huvikseni, niin sanotusti harrastelijamaisia muotoja. Eli, kun sanoo odottavan sijaan odottelevan tai testaamisen sijaan testailemisen, saadaan asiaan kuin asiaan sellainen kevyempi, harrastelijamaisempi ja vähemmän pätevä ote. Ja se jos mikä tuottaa ammattimaisen vaikutelman, vai mitä?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s