taiteilijajuhla


Nyt, juuri nyt – tai sanotaanko viisi sekuntia sitten – on kulunut melkein täsmälleen vähän yli 26,3334 vuotta siitä, kun kirjoitin jotain. On siis selkeästi taiteilijajuhlan paikka.

Tämä vuosi on siis selkeästikin oman taiteilijaurani juhlavuosi. Syyn saa keksiä itse, kuulemma, jos niin haluaa. Itse ajattelin juhlistaa sitä, jopa. Ajattelin juhlistaa sitä tekemällä asioita, joita olen aina halunnut tehdä. Ja keskittymällä positiivisuuteen, joka on aika tavalla ällöttävän kuuloista sekin.

Itse lähestyisin tällaista taiteilijajuhlavuosi -ajatusta siitä näkövinkkelistä, että koska jokainen hetki on ainutkertainen ja siihen johtaneet tiet ovat ainutkertaisia, joka ainoaa hetkeään voi ja on syytä muistaa juhlistaa. Kaikkeen voi olla tyytyväinen. Ilman tätäkään sanaa ei olisi tullut tuota seuraavaa. Tai sitä, jonka pyyhin pois tästä.

Sitäpaitsi, mitä muuta eletty elämä on kuin kannanotto. Mitä muuta jokainen eletty elämä on kuin taideteos. Mitä muuta eletty elämä on kuin elettyä elämää, koettuja hetkiä ja viljeltyjä, ulkoa hyvin opeteltuja kliseitä. Toki aina tulisi muistaa, että taide on taidetta vain sen vuoksi, että joku muu kuin sen luoja pitää sitä sellaisena. Itse näen omat tekeleeni osana omia tekemisiäni ja lähinnä pyrin niiden avulla kiteyttämään omia ajatuksiani johonkin muotoon. Jos niistä joku nauttii, niin kiva, jos ei, niin kiva sekin.

No kuitenkin, tänään aloitin juhlimaan jo varhain. Olen jopa juonut pari kolme kupillista kahvia, mikä on melko extremeä sekin. Hei hulinaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s