käyttöoikeuksien rajaaminen


Olen erittäin tietoinen siitä, että en ole ensimmäinen henkilö, joka pähkäilee tämän asian kanssa. Olen erittäin halukas jakamaan joitain osia tuotannostani täällä ja haluaisin, että kopiosuojaukseni olisi kunnossa. Siis kaikki, mitä näillä sivuilla julkaisen on jotakuinkin omaa käsialaa. Siis jos se on kopio, se on minun tekemäni kopio ja niin poispäin ;).

Lueskelin tuossa noita Creative Commonsin eri tasoja ja on myönnettävä, että olen vielä hivenen sekaisin, joten pitänee ilmeisestikin ensin jäsentää tämä oman tekstin jakamisen tarpeeni. Sekä se, että miten haluan sitä jakaa.

Ensinnäkin, kaikki mitä näillä sivuilla julkaisen pitää olla kaikkien luettavissa. Toisekseen, materiaalia saa levittää, kunhan muistaa mainita minun olevan tekijä.

Mutta materiaalia, mitään osaa siitä, en mielelläni näe muokattavan. Musiikin kanssa se on ihan eri juttu. Teksti tuntuu paljon enemmän olevan omalla ihollani, kuin mitä musiikki ikinä. Eikä täällä julkaistusta materiaalista saa kyllä mennä tuottamaan mitään kaupallista ainakaan ilman minun suostumustani.

Eli näillä ehdoilla ja rajoituksilla kyseeseen tulisi siis Attribution Non-Commercial No Derivatives.

Nyt kun vielä saisi tänne sellaista materiaalia, mitä joku viitsisi ihan ottaa lukeakseen 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s