hiljaista on


Blogikirjoittamisen on viime aikoina ollut perin vähäistä. Ja syystäkin. Olen lähinnä keskittynyt kirjoittamaan niitä muita juttuja. Vaihtelevalla menestyksellä, jolla tarkoitan tässä sitä, että olen kyennyt jotakuinkin pääsemään viikottaiseen 6000 sanan tavoitteeseeni, vaikka aina ei sinne asti olekaan tullut yllettyä. Se kolmannen tarinan ensimmäinen versio alkaa olemaan loppusuoralla, vielä tämä ja ensi viikko sen kimpussa ja sitten voikin palata aiempien tarinoiden viimeistelyn pariin.
Sitä olen tässä miettinyt, että jos tämän blogin tarkoitus on markkinioda itseäni, niin kenties voisin uhrata muutaman päivän juhannuksen jälkeen vanhojen tektsieni tänne siirtämiseen. Sekä runokokoelmani Teräsrenki (http://terasrenki.blogspot.com), että vuosien saatossa tekemieni laulujen sanoitukset istuisivat tuonne novellien viereen mitä parhaiten. Tämä ainakin on se suunnitelma.
Muutenkin tämä blogi on taroitus pitää lähinnä juuri itseni markkinoinnin alustana. Toinen aktiivisempi blogi, kotletti (http://kotletti.wordpress.com), on sitten taas toinen juttu. Sinne varmaan voisi jotain jälleen ryhtyä syöttämään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s