Vuosirengas


Päätin antaa itselleni tilaa sen ensimmäisen kertomuksen valmistuttua ja keskittyä tekemään jotain aivan muuta. Mielessäni on jo jonkun aikaa pyörinyt vanhakantaiset suomalaiset tavat ja uskomukset, joista olen, kaiken muun muassa, viime aikoina lukenut.

Tästä johtuen päätin tehdä novellikokoelman, jossa käsittelisin vuodenkiertoa kahdentoista erillisen novellin avulla. Nyt, kun olen jo aloittanut kirjoittamaan sitä, en ole enää kovinkaan varma siitä, että kyseessä olisi sittenkään novellikokoelma. Jokainen luku näyttää sittenkin liittyvän toisiin sillä tavoin, että minun on vaikea nähdä tätä muuna kuin jonkunlaisena pienenä tarinana. Tai yhtenä novellina, sitten, hyvä on.

Niin, tietenkin. Julkaisen siis tarinat täällä, tässä blogissa. Toivoisin mieluusti saavani myös kommentteja niihin sitä mukaa kun niitä ilmestyy.

Teksteistä vielä sen verran, että en ole kovinkaan paljoa niitä jaksanut editoida, kunhan olen vain antanut palaa ja kirjoittanut mitä sylki suuhun tuo. Tai ajatus näppäimistön kautta näytölle. Mikä ei kyllä kuulosta ollenkaan samalta 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s