Postapokalyptinen jatkokertomus ja muutama muu uutisoitava asia.


Jatkokertomus on nyt sitten vihdoin saanut jo työnimenkin. Tästä eteenpäin se tunnettakoon nimellä Kipinä.

Tämän lisäksi otin ja julkaisin järjestyksessään toisen runokokoelmani, Pimeässä en ole yksin, lulu.com:in kautta.

Sen lisäksi runouteen ja lyriikkaan keskittynyt kirjoittamistaukoiluni on osoittautunut enemmän pelkäksi tauoksi kuin kirjoittamiseksi, mikä on ollut omiaan turhauttamaan. Näyttäisi siltä, että annan jatkossakin biisien ja runojen tulla kun ne ovat kypsiä. Väkisin pusertaminen vain ei oikeasti toimi. Proosaa tuntuisi tulevan, vastusteluista huolimatta, miettineeksi ja mielessään kirjoittaneeksi edelleen päivittäin. Jatkan siis sitä.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Postapokalyptinen jatkokertomus ja muutama muu uutisoitava asia.

  1. Kirjoittaminen tuntuu parhaimmalta, kun se tulee puun takaa. Kerran istuin alas kirjoittamaan kirjettä ja siitä tulikin kirja. Enää joitain kappaleita uupuu, monia kuukausia ollut taukoa projektista, mutta nyt pääsiäisenä sitten rutistus. Itsellä ei ole ongelmana pakottaminen vaan se, että on liian monta työtä samaan aikaa, levitän itseäni liian moneen paikkaan.

  2. No sepä se. Edelleen työn alla oleva kirja, josta oli nyt tarkoitus pitää taukoa, sai alkunsa yhdestä lauseesta. Nyt on runko yhden henkilön osalta paketissa. Huomasin vain, että aktiivinen tauko on parempi kuin tämä. Tai siis en vain osaa pitää laulun kirjoittamista sellaisena kirjoittamisena, joka vaatii jotain. Runot taas vaativat pitemmän ajan kypsyäkseen. Ja kiteytyvät sitten kun niiden aika on kypsyä. Sitä paitsi tuo postapokalyptinen jatkotarinakin alkaa viemään pahan kerran mukanaan ja huomasin eilen, että maailmasta toiseen hyppiminen on huomattavan tuskallista. Ei peräkkäisinä päivinä pysty kovin helposti kirjoittamaan kahta täysin eri maailmassa olevaa henkilöä. Ainakaan väsyneenä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s