Lisää tekosyitä.


Sataa. Tai sitten on liian hyvä ilma. Ensimmäisen askeleen ottaminen tekemiseen on aina vähän työn ja tuskan takana. Oli kyseessä sitten tiskaaminen, imurointi, treenaaminen tai kirjoittaminen.

Harjoittelemisessa ja kirjoittamisessa itseäni auttaa järjestelmällinen tekeminen ja se, ettei anna itselleen liiaksi tilaa työntää asioita eteenpäin. Tämä toimii ainakin treenaamisen osalta niin kauan kunnes joutuu lepäämään vammautumisen (toissaviikolla) tai sairastumisen (juuri nyt) vuoksi. Siinä vaiheessa ei auta kuin purra hampaita yhteen ja odottaa että pääsee salille tai lenkille. Mieluusti molemmille.

Kirjoittamisen suhteen en ole varma onko odottaminen aina niin kovin otollista. Tämä viikko on, kuten edellisessä postauksessani totesin, mennyt jotakuinkin harakoille kirjoittamisen suhteen. Nämä kaksi blogitekstiä olen sentään saanut aikaiseksi. Luulen, että kyseessä on myös alitajuinen este. uskon, että minusta on vaikeaa tarttua työhön sen vuoksi, että kyseessä todellakin on käsikirjoituksen viimeinen luku ja näin ollen se on kirjoittamisen jälkeen periaatteessa valmis. Sanon nyt, että periaatteessa, sillä käytännössä minun pitää kasata erilliset luvut vielä kertaalleen yhdeksi tiedostoksi, tulostaa ne ja käydä kaikki käsipelillä läpi. Vielä kerran. Luulen, että en vain halua päästää sitä käsistäni.

Joka tapauksessa se työ on tehtävä ja uskon jopa tarttuvani aiheeseen myöhemmin tänä iltana, vaikka mitään en voi mennäkään lupaamaan. Sitä ennen kiertelen kirjoittamista kuin kissa kuumaa puuroa ja katselen videoleikkeitä huomista salitreeniä silmällä pitäen. Tarkastan, että aion tehdä tarkoitetut liikkeet halutunlaisina.

Kuten nyt vaikka Sprawling Deadlift:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s