Uusia ajatuksia ja vanhojen jalostusta


Tämä viikko onkin ollut jopa hetkittäin tuloksekas. Juoksentelua, salitreeniä, Crossfittiä ja kirjoitustyötkin olen viimein saanut käyntiin.

Sen verran olen saanut huomata, että työmatkalla kirjoittaminen onnistuu. Sitäkin paremmin toki tuntuu onnistuvan oikoluku, jonka viimein sain käyntiin. Olen jopa hetkittäin ollut innoituksen vallassa oikolukiessani. On tuntunut siltä, kuin kyseinen käsikirjoitus olisi oikeastikin ihan kelvollinen. Toivon tietenkin, että en vain ole oman itseni lumoissa ja narsistisesti korjaile pikkuvirheitä ja jätä huomaamatta niitä karkeimpia virheitä.

Näiden lisäksi nurmikkoa ajellessa sain otteen ajatuksesta lähiösarjani seuraavaan osaan. Se on vielä verrattain epäselvä, mutta päähenkilön nimi ja kirjan teema on sentään jo tiedossa. Tätä voikin sitten ajaa taustalla ja hakea tietoa ja ajatuksia teeman ympärille. Jonkunasteinen juoni voisi toki olla kiva. Tai edes ajatus lähtöpisteestä. Päähenkilö tarvitsee selvästikin elämäänsä jotain tekemisen arvoista. Kuten näemmä minäkin.

Jos ensi viikolla sitten saisi nuijittua uudet rutiinit vähän lähemmäs paikkojaan ja kirjoittamisenkin vauhtiin. Tällä viikolla ei kahta päivää enempää ole tullut kirjoitettua. Oikolukuakin tuli tehtyä vain muutamaan otteeseen. Urheilut sentään sai tehtyä miltei suunnitelman mukaan. Ainoastaan keskiviikoksi kaavailemani Thai-boxing -kokeilu piti jättää olkapään kipeyden vuoksi välistä. Ensi viikolla saatan sen sitten käydä tekemässä, mikäli lääkäri ei tiistaina kiellä olkapään rasittamista kokonaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s